Loading...

Bivši Ministar Odbrane Kanade, Paul Hellyer, zahtjeva od vlada širom svijeta da objave upotrebu tajnih vanzemaljskih tehnologija koje su dobivene rušenjem i padom NLO-a (neidentificiranih letećih objekata) kako bi se zaustavilo globalno zagrijavanje i klimatske izmjene.

A ono što je zanimljivo jeste činjenica da je Paul Hellyer bio ministar odbrane Kanade još 1960-ih godina. Sada je u svojim kasnim 80-im godinama. Takođe je jednom tvrdio i da je svjedok viđenja NLO-a. Po njegovim izjavama da se zaključiti da postoji istina u pričama o posjetama vanzemaljaca Zemlji. Da ... brodovi sa drugih planeta. Šta više, on takođe tvrdi da vlade znaju mnogo više o neidentificiranim letećim objektima ili vanzemaljaskoj aktivnosti nego što nam govore. Drugim riječima rečeno, može biti istine  u teorijama zavjere zataškavanja NLO-a.

Evo šta je izjavio u Ottawa Citizen-u,


"Volio bi vidjeti koja (vanzemaljska) tehnologija može postojati da može eliminirati izgaranje fosilnih goriva tokom sledeće generacije ... to bi mogao biti način da spasimo naš planet."

Hellyer je nastavio i rekao je da svemirske letjelice prelaze ogromne udaljenosti da bi došle do našeg planeta, tako da moraju imati napredne pogonske sisteme i / ili napredna goriva koja su u stanju da izdrže duga putovanja.

Takođe je rekao,


"Moramo ubjediti vlade da izađu na vidjelo sa onim što znaju. Neki od nas sumnjaju da znaju prilično mnogo, a to bi moglo biti dovoljno da se spasi naš planet ukoliko te tehnologije primjenimo dovoljno brzo."

Znači, bivši ministar odbrane u svojim zadnjim godinama života govori o NLO tehnologijama i padovima. To nas ostavlja da razmislimo o tome kakve informacije posjeduje ... poslije svega, kao ministar odbrane sigurno je bio u prilici da pročita izvještaje o svim stvarima vezanim za NLO-e uključujući i navodna rušenja. Ukoliko nije bilo rušenja, znao bi i to ...

Obraćanje ministra odbrane Kanade na exopolitics samitu pod nazivom - NLO objelodanjivanje

Vlade negiraju da imaju znanje o rušenjima, a naravno svi smo čuli za poznati incident u Roswell-u. To je mjesto u Novom Meksiku gdje se navodno srušila svemirska letjelica a sumnja se i da vlada godinama prikriva rušenje. Lokacija u kojoj se nalazi i čuva srušena letjelica je dobila naziv Area 51.

Roswell je još uvijek van domašaja za javnost i predstavlja meku za NLO vjernike kao i skeptike.

Takođe sam svjestan i istrage mogućeg rušenja NLO-a kod obale Nove Škotske još šesdezetih godina, u isto vrijeme Hellyer je bio na vlasti. Kanadska vojska je bila uključena u potragu tako da sam siguran da je i tadašnji ministar odbrane obavješten o svemu. Samo nisam siguran da li Hellyer bio sto posto na vlasti u to vrijeme. Priča je zapisana u knjizi pod nazivom "Crni predmet".

Može se raditi i o trabunanju starog čovjeka, ali budimo ozbiljni ... bio je ministar odbrane ... ukoliko bi bio neko ko bi mogao da zna nešto o takvim događajima kao što su rušenja NLO-a, siguran sam da bi to bio neko na takvoj poziciji.

Mišljenja sam da i sama činjenica da je ovo izjavio može se posmatrati kao dokaz da vlade znaju i da su znale mnogo o ovim stvarima i prikrile ih kroz prošlost.

Hellyer možda namjerno dopušta da mu ovake stvari "izlete iz usta" ... mora da je ...