Loading...

modul-nulte-tackeEnergija Nulte Tačke je izuzetno često rasparavljana tema između akademika koji su svjesni takve energije već od 1970-ih godina, za koju se sa najvećom sigurnošću tvrdi da nikad neće biti održiv izvor energije. Međutim, sa današnjom tehnologijom je moguće napraviti energetski generator koji može koristiti ovaj izvor energije, koji bi imao široku primjenu. Mnoga istraživanja su izvršena i da se utvrdi štetnost takve energije na okolinu, ali šta je tačno ta energija i šta se njom može uraditi?

Upotreba Energije Nulte Tačke kao Zelene Energije je izuzetno čista i "zelena", mnogi uređaji u domu je koriste da bi postali efektivniji a čak i industrija počinje da koristi velike generatore da bi smanjili troškove i postigli svoje okolišne ciljeve. U domu, mogli bi naći čitav niz uređaja koji imaju male generatore a koji stvaraju Energiju Nulte Tačke da bi radili efikasnije. Ovo se odnosi na mnoge uređaje sada, uključujući hladnjake i ventilatore. Veći generatori koji stvaraju Energiju Nulte Tačke mogu se naći u industrijskim postrojenjima ali istraživanja su još u toku kako bi se utvrdilo gdje bi upotrijebljeni imali najbolji mogući efekat. Pošto se radi o najefikasnijem izvoru energije, bez svake sumnje će brzo da se prošire u svim industrijama za različite upotrebe. Za sada, vrlo su popularni kao rezervni generatori, što je bilo i za očekivati jer nikad ne prestaju raditi, što znači da mogu stvarati energiju bez obzira što je drugi izvor energije prestao sa radom.

Šta je Energija Nulte Tačke?

Energija Nulte Tačke je nešto što može zvučati kompleksno ali je vrlo jednostavno kada uzmete detalje u obzir. To je zapravo energija koja se može naći u vakumu. Iako često u vakumu ne postoji materija, energija ipak postoji u pozadini. Korištenjem magnetnog polja, možete iskoristiti tu energiju i pretvoriti je u korisnu energiju pomoću generatora Energije Nulte Tačke koja se zatim može koristiti u Vašem domu.

Prva i najvažnija stvar koju možete dobiti od ovoga jeste ušteda novca za račun za struju. Komunalna preduzeća diktiraju pravila potrošačima već dugo vremena te stoga potrošaći nemaju drugog izbora. Ali danas Vi možete napraviti Vaš vlastiti generator napravljen od magneta iz Vašeg vlastitog doma i koristiti ga. Ovo Vam može uštedjeti ogromnu količinu novca dugoročno gledano na potrošnju struje za koju se misli da će cijena rasti u narednom periodu.

Na snimku možete vidjeti primjenu Energije Nulte Tačke na različitim stvarima

Duga prednost magnetnih generatora Nulte Tačke, je ta da nije teško napraviti takav generator. Mnogi ljudi misle da proizvodnja energije je komplikovana, ali zapravo nije. Težak i skup dio generatora energije za proizvodnju energije je sposobnost pokretanja turbine. U ovom slučaju možete koristiti magnete da do beskonačnosti pokrećete turbinu i konstantno proizvodite energiju za Vaš dom. Sa pravim upustvom koji posjeduje korak-po-korak informacije za izgradnju čak i neiskusni mogu napraviti generator sa relativnom lakoćom i uz buđet koji je svima priuštiv.

Ukoliko odlučite da napravite magnetni generator Nulte Tačke u pravoj veličini, napajat će te Vaš dom vječno, što znači, da nećete morati da platite ništa. Ova besplatna magnetna energija radit će beskonačno i generirati 100% besplatnu energiju.

Ovo je budućnost za sve nas, slobodna energija ...