Loading...

tr-3b-astra

"Crni trouglovi" spadaju u skupinu neidentificiranih letećih objekata (NLO-a) sa mnogim zajedničkim karakteristikama koje su navedene nakon mnogih viđenja od 1940-ih pa do danas. Izvještaji o crnim trouglovima uglavnom dolaze iz SAD-a i Britanije.

U izvještajima se često navode kao ogromne letjelice, tihe, u obliku crnog trougla, koje lebde ili polagano se kreću na niskim visinama preko gradova ili autoputeva, uglavnom noću i uopšte ne pokušavaju da izbjegnu da ne budu viđenje. Ove letjelice se često opisuju tako što imaju "upaljena svjetla", bijele boje ili pulsirajuće crvene boje, koja se nalaze na svakom uglu trougla.

Napomena urednika:
Ovaj izvod o specifikacijama TR-3B letjelice je uglavnom baziran na podacima koje je naveo Edgar Fouche, koji tvrdi da je bio dio ovog projekta 1990-ih godina. Ne tvrdimo da se radi ni o fikciji ni o stvarnosti, ali ova priča postaje sve zanimljivija kako vrijeme prolazi. Ono što je bilo smatrano da je "luda NLO tvrdnja" čini se da se podudara sa velikim brojem slučajeva kako se anti-gravitaciono istraživanje nastavlja.

tr-3b-astra-specifikacije  
tr-3b-astra-1  
tr-3b-astra-2  
tr-3b-astra-3  
tr-3b-astra-5  

Jednostavno rečeno, tvrdi se da TR-3B koristi MHD torus koji je ispunjen sa "virtualnom plazmom" od žive koja je pod velikim pritiskom što je izuzetno slično nepotvrđenim tvrdnjama Igora Witkoskog o izgradnji Nacističkog uređaja poznatog kao Zvono (Bell), kao i drugi dokazi koji ukazuju na slučajeve anti-gravitacionog učinka žive u kontaktu sa RF poljima. Po svemu sudeći, plazmeni-toroid predstavlja jedini način da se izvedu neki aspekti Eugene Podkletnovog eksperimenta sa superprovodnikom na velikoj verziji nego što je moguće preko tradicionlnih keramičkih superprovodnika II-Tipa (plazma kao i SC, oboje apsorbuju linije magnetnog polja) Treba naglasati da nijedna od ovih osoba koje su spomenite nije bila u kontaktu sa drugom da bi bile upoznate sa ovim tvrdnjama kada su izdavali svoje publikacije o svom radu, pri čemu su sličnosti nevjerovatne...

Taktička izviđačka letjelica TR-3B (čije je kodno ime ASTRA) je imala svoj prvi probni let 90-ih godina. Ova letjelica u obliku trougla na nuklearni pogon je napravljena kao Stroga Tajna pod okriljem programa pod imenom Aurora u svrhu SDI-a a koja je finansirana od strane buđeta crnog fonda. Bar 3 TR-3B letjelice od kojih svaka košta više od milijarde dolara su već bile operativne i letjele su krajem 1994. godine. Aurora se smatra kao najveći tajni projekat koji postoji. TR-3B je najegzotičnija letjelica koja je napravljena zahvaljujući Aurora programu. Finansirana je od strane Nacionalnog Obavještajnog Komiteta, NSA-e i CIA-e. TR-3B letjelica nije fikcija i napravljena je zahvaljujući tehnologiji iz 80-ih godina. Nije svaki NLO koji se vidi na nebu njihov (vanzemaljski).

Vanjski dio letjelice TR-3B reaguje na stimaliciju od strane električnih radara te stoga može mijenjati način odbijanja radio talasa, absorbovati radio talase kao i boje. Ovaj vanjski dio od polimera, kada se koristi zajedno sa Električnim Protu Mjerama TR-3Ba, ECCM može učiniti da letjelica izgleda kao mala letjelica ili leteći cilindar ili možda čak natjerati radare da pomisle da se radi o lažnoj detekciji neke od mnogih letjelica, pa i da pomisli da nema letjelice ili da postoji nekoliko letjelica na raznim lokacijama. Kružni prstenasti akcelerator koji je ispunjen plazmom a koji se naziva Remetelj Magnetog Polja okružuje rotirajući dio gdje se nalazi posada koji je načinjen od tehnolgije koja je daleko ispred bilo koje tehnologije koju možemo zamisliti.

Laboratorije Sandia i Livermore su razvile MFD tehnologiju koja je re-inžinjerirana. Vlada će učiniti sve da zaštiti ovu tehnologiju. Plazma, bazirana na živi je pod pritiskom od 250 000 atmosfera i na temperaturi od -123,15 stepeni celzijusa a koja se kreće ubrzanjem od 50 000 rpm da bi se dobila super-provodna plazma koja kao rezultat uspješno remeti gravitaciju. MFD generira magnetno vrtložno polje, koje remeti i neutrališe efekte gravitacije na masu sa približnom vrijednošću od 89%. Nemojte pogrešno da protumačite. Neradi se o čistoj anti-gravitaciji. Anti-gravitacija daje odbojnu silu koja omogućava kretanje. MFD stvara raskol unutar gravitacionog polja Zemlje i njen uticaj na masu oko kružnog akceleratora. Masa kružnog akceleratora i sva masa unutar akceleratora, kao što je kapsula sa posadom, uređaji za let, MFD sistemi, goriva, sistemi za održavanje posade i nuklearnog reaktora je smanjena za 89%. Ovo stvara efekat da je letjelica izuzetno lagana i omogućava da letjelica može da bolje manevriše i da ima bolje performanse od bilo koje letjelice do sada konstruisane, osim naravno onih NLO-a koje mi nismo napravili.

TR-3B je platforma koja je nevidljiva, kreće se na velikim visinama sa beskonačnim vremenom kretanja. Jednom kada je podignete, ne zahtjeva mnogo energije da se održi na visini. Postoje i glasine u Groom Lake-u da je pronađen i novi element koji reaguje kao katalist sa plazmom. Sa smanjenom masom za 89% letjelica je u stanju da leti brzinom od 11 112 km/sat (to je mach 9), vertikalno ili horizontalno. Prema izvorima perfomanse su limitirane samo mogućnostima koje ljudski piloti mogu da izdrže. Što je mnogo zapravo, ako se uzme u obzir smanjenje mase od 89%, i uticaj G sila je umanjen za 89%.

Pogon TR-3Ba se sastoji od 3 multimodna postisnika koji su postavljeni na svakom donjem uglu trouglaste platforme. TR-3B je pod-Mach 9 (Mach 9 = 11 112 km/sat) dok ne dostigne visinu od preko 36 500 km a onda sam Bog zna kako brzo se može kretati. 3 multimodna raketna motora koji su ugrađeni na svaki ugao letjelice koristi hidrogen ili metan i kiseonik za pogon. U tečnim raketnim sistemima kiseonik/hidrogen, 85% goriva čini kiseonik. Nuklearni termalni raketni pogon koristi hidrogen za pogon, unapređen sa kiseonikom za dodatni pogon. Reaktor zagrijava tekući hidrogen i ubacuje tečni kiseonik u supersonične mlaznice, tako da hidrogen izgara istovremeno u tečnom kiseoniku. Multimodni pogonski sistem je u stanju da; operira unutar atmosfere, sa pogonom koji proizvodi nuklearni reaktor, u gornjoj atmosferi sa hidrogenskim pogonom a u orbiti se kombinira pogon hidrogen-kiseonik.

Ono što morate upamtiti jeste, da 3 raketna motora moraju da pogone samo 11% mase koju sadrži Super Tajna letjelica TR-3B. Navodno motore je konstruisala Rockwell industrija. Mnoga viđenja NLO-a oblika trougla nisu vanzemaljske letjelice nego tajna TR-3B letjelica. NSA, NRO, CIA i USAF su glavni igrači kada se radi o proizvodnji TR-3, koja je modifikovana u TR-3A, TR-3B i Teir 2, 3 i 4, sa sufiksima kao što su Plus ili Minus koji su dodani da bi doveli do zabune, jer svaki od ovih dizajna je potpuno drugačija letjelica. Razlika između TR-3B i TR-3A se može uporediti sa bananom i grožđicom. Nekim od ovih letjelica upravljaju ljudi a drugima ne upravlja niko.