Loading...

otmice-i-vanzemaljci

Postoji nekoliko načina da otkrijete da li ste bili žrtva otmice vanzemaljaca, ovo nije šala.

Postoji mnogo slučajeva gdje ljudi koji su bili oteti od strane vanzemaljca se ne sjećaju šta im se dogodilo, imaju gubitak sjećanja od nekoliko sati, vrijeme za koje ne znaju šta se desilo.

Nakon otmice od strane vanzemaljaca, sjećanje je obrisano i ne sjećaju se šta im se dogodilo, ali postoji način da interpretirate te događaje, tako što pozovete izbrisani dio.

Šta može da sugeriše da ste bili žrtva otmice vanazemaljaca: gubitak sjećanja na nekoliko sati za koje ne možete da se sjetite šta se desilo, iznenadna bolest, oznake po tijelu, vrlo čudni snovi, osjećaj da nešto nedostaje. Navedeni simptomi mogu da budu odlučujući u otkrivanju da li ste bili oteti od strane vanzemaljaca.

Gubitak sjećanja je vrlo dobra indikacija da nešto nije uredu, kada pokušate da se sjetite nečega, nećete uspjeti da se prisjetite uopšte.

Kako je suditi prema Dr. Steigeru postoji šest znakova koji mogu potvrditi da ste bili oteti:

1. Osjećaj da bolujete od bolesti od koje niste bolovali prije, odjednom ne možete da spavate, imate gubitak apetita, pojava vrtoglavica sa glavoboljama.

2. Osjećaj da vam nedostaje vrijeme.

3. Niste u mogućnosti da se sjetite (gubitak pamćenja).

4. Odjednom imate neke čudne oznake, modrice, nedostatak kose, opekotine.

5. Snovi u kojima vas otimaju i vidite čudna svjetla, čudne lokacije, čudni događaji koje niste prije iskusili.

6. Tokom dana čudne slike (scene) vam se pojavljuju pred očima, kao što su slike NLO-a ili vanzemaljaca.

Ukoliko ste bili u prilici da sikusite neke od ovih znakova u skorije vrijeme ili tokom vašeg života, moguće je da ste bili oteti od strane vanzemaljaca.

Šta možete uraditi da bi vam se pomoglo, ukoliko mislite da ste otimani od strane vanzemaljaca postoje neke NLO organizacije koje bi mogle da vam ponude neke odgovore nakon razgovora sa nekim ljudima koji su iskusili slične stvari, tako da izbjegnete osjećaj da ludite.

Način kojim možete da povratite izgubljeno sjećanje je kroz hipnozu.