Loading...

Zloglasni NASA-in projekat pod imenom Blue Beam se sastoji od četiri koraka koji su potrebni da se urade kako bi se uvela na velika vrata nova svjetska religija sa "Antikristom" na čelu (neki izvor navode Antikrista, međutim nije ovdje riječ o tome). Moramo razumjeti da je religija novog doba bazirana na temeljima nove svjetske vladavine, bez religije diktatura u takvom novom svijetu ne bi bila moguća. Podvlačim to da: Bez univerzalnog vjerovanja u novu svjetsku religiju, uspjeh novog svjetskog poretka (NWO - New World Order) će biti nemoguć! Zato je projekat Blue Beam jedan od najvažnijih projekata, a dosada je bio izuzetno dobro skriven.

1.  Prvi korak se odnosi na detaljnu analizu sveukupnog arheološkog znanja. A prvenstveno se odnosi na izazivanje vještačkih zemljotresa na tačno određenim lokacijama na Zemlji, navodno, nova otkrića će otkriti greške u svim temeljnim vjerskim doktrinama.
2.  Drugi korak će uključiti ogromnu "svemirsku predstavu" sa tro-dimenzionim optičkim hologramima i zvukom, laserske projekcije višestrukih holografskih slika u različite dijelove svijeta, svaki dio svijeta će primiti drugačiju sliku koja će biti u skladu sa dominatnom religijom u tom dijelu svijeta. Ovi novi "Bogovi" govorit će na svim jezicima. Da bi razumjeli tačnu ulogu ovakve predstave, moramo proučavati razne tajne servise, inače istraživanja koja su se desila poslednjih nekih 25 godina.
3. Treći korak projekta Blue Beam je takozvana dvosmjerna Telepatska Komunikacija. Poručnik Pukovnik Alexander je napisao u članku: "Ukoliko je moguće ugraditi vještačku misao preko satelita, kontrola uma nad cijelom planetom je sada moguća."
4.  Četvrti korak podrazumjeva univerzalnu natprirodnu manifestaciju  putem elektronike. Sastoji se od tri mogućnosti. Jedna od mogućih je da se uvjere ljudi da invazija od strane vanzemaljaca samo što nije počela na sve glavne gradove Zemlje da bi natjerali sve glavne nacije da iskoriste nuklearno oružje i da izvrše napad. Na ovaj način ovo će svaku naciju natjerati na razoružavanje od strane Ujedinjenih Naroda nakon lažnog napada.

Razlika između HAARP-a i Projekta Blue Beam

Ako se uzme u obzir Projekat Blue Beam (Airborne Holographic Project), mogu li lovci avioni se projektovati na druge lokacije?

Mogućnosti su ogromne, a ukoliko Vam je potreban zvuk u 3D-ozvučju, HAARP je u mogućnosti da to uradi na nivou cijelog grada. (Pretražite net za pojam čudni zvukovi (weird noises) da se uvjerite u testiranja koja se izvode). Projekti na kojima se radi, ne možete ni zamisliti predstavu koja će biti u stanju da se prikaže, HAARP je u mogućnosti zatresti grad kao odgovor na veliki "BOOM". Tako da velika predstava slična onoj od 9.11. u New Yorku dolazi na velika vrata.

Zračni Holografski Projektor - Kratki opis:

holografski-projektor

Holografski projektor je u stanju da prikaže sliku u tri-dimenzije na bilo kojoj lokaciji, bez ikakve potrebe za dodatnom pozadinom. Projektor se može iskoristiti za psihološke operacije i strateško upravljanje percepcijom. Takođe je vrlo koristan za optičku varku, i skrivanje, tako što može pružiti trenutnu diverziju kada se susretnete sa nesofisticiranim neprijateljem:

Mogućnosti:
sillica-aerogel- Precizna projekcija tro-dimenzionalnih slika u izdvojeni

  prostor
- Podržava PSYOP (psihološke operacije) i strateške

  obmane / diverzije.
- Omogučava diverzije i skrivanje od strane optičkih senzora
- Vazduhoplovstvo/Vremenski stroj

 

Sillice Aerogel...

Dokumentarac - Projekat Blue Beam Dio 1 (engleski) Dokumentarac - Projekat Blue Beam Dio 2 (engleski)

Dokazi da tehnologija već postoji