Loading...
bozica-nefertite-lobanja-kairo Ovo je slika statue Božice Nefertiti koja je živjela u Drevnom Egiptu, obratite pažnju na glavu Božice. Lobanja glave je izuzetno izdužena, iz čega možemo zaključiti da je njen mozak bio mnogo veći od ljudskog. Što znači da je bila izuzetno inteligentna. Ovo je zapravo njena statua, trenutno u muzeju u Egiptu. Nekoliko slika u drevnom Egiptu prikazuju neke od Bogova ili Božica sa izuzetno izduženim i velikim glavama. Radi li se o slučajnosti, zašto bi drevni Egipćani gravirali tako velike glave u slikama, rezbarijama i statuama, mora biti uzrok za ovo koji nije vezan za umjetnost, a po mom mišljenju nema ništa umjetničko u velikoj izduženoj glavi, zašto su to radili onda? Čitajte dalje da saznate zašto!
 izduzena-lobanja-peru

Ovo je slika lobanje nađene u Peru-u, primjetite izduženu lobanju. Ovo je jedna od mnogih deformiranih lobanja fotografisanih u Muzeju Regional de Ica. Ovo očito nije ljudska lobanja, dali su nam čitav niz nelogičnih objašnjenja zašto je ova lobanja izdužena. Nekoliko sličnih je pronađeno u Peru-u sa malim razlikama. Mnogi predmeti koji su nađeni su bili Egipatskog porijekla, koji datiraju iz vremena Drevnog Egipta. Međutim, ove dvije kulture i zemlje nisu imale kontakt zbog velike udaljenosti. Mnoge čudni stvari su nađene u Peru-u, Nazca linije, kolekcija gravura koje nalikuju na životinjske i geometrijske oblike ugravirane u Zemlji koje se protežu miljama. Graviranje ovakvih linija je potrebno da se nadgleda iz neba da bi ispale ispravno, a opet tada nisu postojale letjelice. Pa kako su to uradili? Ova lubanja nam daje dobru ideju. Ukoliko su imali mozgove veličine ove lobanje onda su vjerovatno znali kako da lete nebom ili svemirom bez sumnje.

akhnaton-bebe

Ova fotografija je gravura u Drevnom Egiptu, primjetiti kape koje nose dvoje odraslih, je li moguće da prikrivaju svoje velike glave i lubanje. Primjetite 2 bebe, jedna na lijevoj strani ima izduženu lobanju, a takođe i druga na desnoj. Može li ovo samo biti koincidencija? Naravno da ne? Nismo baš toliko lakovjerni da olako prihvatamo sva ova glupa objašnjenja ovih očigledno vanzemaljskih stvari po svijetu. Egipat, Peru, Meksiko, Uskršnji Otok, lažu nam cijelo vrijeme o ovim stvarima porijekla svih ovih začuđujućih stvari i njihovih kreatora. Naučili su nas u školi da je Velika Piramida u Egiptu pravljena 40 godina a svrha joj je bila da se zakopaju faraoni. Ma dajte, zar smo tako lakovjerni i zar su Egipćani bili tako lakovjerni? Naravno da ne, ko bi potrošio 40 godina na teški rad pravljenja piramida samo da bi spremio mrtvo tijelo u nju. To zvuči nelogično, za tako naprednu civilizaciju kao šti su bili Drevni Egipćani. Izmislili su sami svoj jezik, a mislimo da su bili dovoljno glupi da 40 godina se preznojavaju da bi zakopali samo jedno tijelo? U Meksiku grupa piramida uključujući i piramidu Sunca su poznate po legendi kao "Mjesto na kojem su Bogovi dotakli Zemlju". Ovo najvjerovatnije podrazumijeva mjesto gdje su vanzemaljci sletjeli. Gdje su dotaknuli Zemlju... Razmislite o tome, piramide su veliki kameni spomenici u Meksiku sa stepenicama koje idu na niže. Koja bolja svrha stepenica nego da vanzemaljci siđu sa piramide na zemlju. Ovo je najlogičniji razlog za njihovu izgradnju. A da mislimo da je tako primitivan narod uspio da napravi takve građevine je potpuno nelogično.

egipt-vanzemaljac-egipcan

Na ovoj slici se vidi 1 Egipćan sa čudnim uređajem na glavi, dok njegov prijatelj ima izduženu glavu i izdužene oči. Ova slika nije umjetnička po prirodi kako možete i vidjeti. Zapravo ne postoji ništa umjetničko na njoj, pa zašto onda ova osoba ima ovoliku glavu? Zato jer mu je glava i bila ovolika, to je najlogičnije. Pogledajte kompleksni kod na kamenu, neki primitivan narod to nije uradio.

zlatna-leteca-naprava

Ovaj predmet je pronađen u Saqqari, Egipat. Ovo je jedna od letećih naprava koje vidimo naslikane na crtežima Drevnih Egipćana po zidovima i hieroglifima. Primjetite spirale sa svake strane predmeta, ovo je univerzalni oblik, zapravo to je jedan od najčešćih oblika u Svemiru. Ovo prikazuje koliko su poznavali Svemir, postavljeni sa strana govore da su "istražili" Svemir? Izgleda ka neka vrsta aviona. Sudeći po aerodinamici, ovaj oblik odgovara za korištenje unutar atmosfere, kao što i avioni danas dan koriste krila.

deformirana-lobanja Još jedna od niza deformirani lobanja slikanih u Muzeju Regional de Ica.
reptili-irak Statue figura koje izgledaju kao reptili pronađene u Iraku - 5,000-4,500. godine prije Krista.
sumerijanski-bogovi Sumerski Bogovi...
sivi-vanzemaljac Sivi vanzemaljac (Grey Alien) - umjetnička izložba Britanskog Muzeja #52
cudna-figura-kijev Čudno obučena figura pronađena u Kijevu. Starost je 4000 godina prije Krista.
nlo-7000

7000 godina star petroglif otkriven u provinciji Querato, Meksiko 1966. godine. Na slici se vide 4 figure sa ispruženim rukama ispod okruglog objekta iz kojeg po izgledu se da zaključiti izlaze zrake svjetlosti.

nlo-pad-indijanci

nlo-pad-indijanci1

Petroglifi koji datiraju hiljade godina, koje su uradili Drevni Indijanci u Jugozapadnoj Americi. Prema Indijanskom folkloru i naslijeđu, dva su se predmeta sudarila visoko na nebu i jedan se srušio na prostoru Mrtve Doline (Death Valley). Neki ljudi su stigli (vjerovatno u drugoj letjelici) i proveli su neko vrijeme popravljajući oštećenu letjelicu a šta su posmatrali lokalni Indijanci. Dvije slike ispod vjerovatno prikazuju  letjelicu (lijevo) osoba koje su došle da poprave oštećenu letjelicu. U usporedbi dvaju crteža, slika desno čini se da pokazuje oštećenja po krajevima i na dnu. Može li to biti ona navodno koja se srušila? Slike su sa preuzete sa stare TV serije po nazivom "U potrazi za..." u kojoj gostuje Leonard Nimoy.

 6000-nlo

6000 godina prije Krista u Tassiliju, Sahara, Sjeverna Afrika.

 tanzania-crtezi

Pečinski crteži u Tanzaniji. Predpostavlja se starost na 29 000 godina. Slika se nalazi u Itolu, i oslikava nekoliko objekata u obliku diska.

 wandjina-vanzemaljci

Wandjina petroglifi, Kimberlej - Australija. Oko 5000 godina stari i predstavljaju vanzemaljska bića.

 goreci-tocak-japan

Ilustracija koja prikazuje viđenje gorećeg točka 900. godine iznad Japana.

lejtni-trijumf-tapeserija Ova tapeserija se naziva Ljetni Trijumf. Kreirana ja 1538. godine u Brugesu, a trenutno je u Nacionalnom Muzeju u Bajernu. Jasno se vidi nekoliko diskova na vrhu tapeserije.
 nlo-15-vijek

 NLO u 15. vijeku.

 nlo-rim

 NLO u Rimu.

 nlo-tockovi-hamburg-njemacka

Na ovoj slici su prikazani NLOi viđeni iznad Hamburga u Njemačkoj. Objekti su opisani kako "dva svjetleća točka" - 4. Novembar, 1697. godine.

 nlo-isus

Objekat u obliku diska baca zrake svjetlosti na John Babtist-u i Isusa. Fitzwiliam Muzej, Kambriđ, Engleska - Slikano 1710. godine od strane Flemiškog umjetnika Aerta De Geldera. Prikazuje klasični, lebdeći, srebreni tanjir koji baca zrake svjetlosti na Johna Baptistu i Isusa. Šta je moglo inspirisati umjetnika da kombinuje ove dvije tematike?

 raspece-1350-kosovo

Evropske freske opisuju pojavljivanje letjelica na nebu uključujući i ovu sliku "raspeća" , koja je slikana 1350. godine. Prikazuje malog čovjeka koji gleda preko svog ramena - u drugi NLO kao da se radi o potjeri, dok leti nebom u letjelici koja je očigledno svemriski brod. Vodeći brod je ukrašen sa dvije svjetleće zvijezde, koje podsjećaju na nacionalne znakove na modernim letjelicama. Ova slika se nalazi iznad oltara Monastira Visoki Dećani na Kosovu.

 marija-nlo

Ova slika se naziva "Madona sa Svetim Giovanninom". Naslikana je u 15. vijeku od strane Domenika Ghirlandaia (1449.-1949.) i predstavlja dio kolekcije postavljene u Palazzo Vecchio.  Iznad lijevog Marijinog ramena je prikazan objekat u obliku diska. Desno je uvećanje slike i dio na kojem se vidi čovjek dok sa psom gleda prema objektu.

 nlo-marija-kruna

Ovu sliku je naslikao Carlo Crivelli (1430.-1495.) i naziva se "Navještenje sa Svetim Emidiusom" (1486.) i postavljena je u Nacionalnoj Galeriji u Londonu. Objekt u obliku diska šalje tanku zraku svjetlosti prema Marijinoj kruni.