Loading...

Vanzemaljci posjećuju zemlju decenijama - tvrdi bivši Ministar Odbrane Kanade Paul Hellyer

nlo-svjetloToronto, optužbe protiv svjetski poznatog astrofizičara Stephena Hawking zbog širenja dezinformacija o opasnosti od strane vanzemaljaca, uputio je bivši Ministar Odbrane Kanade Paul Hellyer i potvrdio da vanzemaljci zapravo posjećuju Zemlju decenijama.

Radije nego da naškode ljudima, kako kaže, njihovi (vanzemaljski) svemirski brodovi su nam omogučili otkriće današnjih mikročipova i revoluciju u IT industriji na našoj planeti.

Hawking je upozorio covječanstvo zašto ne bi trebali da konaktiraju vanzemaljce. "Ukoliko nas posjete vanzemaljci, rezultat bi bio sličan kao i Kolumbov dolazak u Ameriku, koji nije nikako ispao povoljan za Američke domorodce", rekao je Britanski astrofizičar.

Prema Hawkingu, ukoliko ljudi pokušaju da kontaktiraju vanzemaljce, mogu izvršiti invaziju na nas i preuzeti naše najznačajnije resurse. "Ukoliko požele (vanzemaljci) da koriste naš Solarni Sistem, za neki super projekat, naše žalbe bi bile kao mravlja kolonija koja protestvuje protiv izgradnje parkinga", rekao je Hawking u dokumentarcu.

Hawking je takođe naglasio da iako vanzemaljski život ukoliko postoji najvjerovatnije je u obliku malih životinja, ali mogu biti i nomadi, koji žele da osvoje i koloniziraju druge planete.

nlo-sfera

Govoreći o Hawkingovom stavu u nedjelju, bivši Kanadski Ministar Odbrane, koji je i sam ekspert u ovoj oblasti i koji govori o vanzemaljcima godinama, kaže da su vanzemaljci već posjetili Zemlju i doprinijeli našem tehnološkom napretku.

Hellyer je rekao Kanadskom tisku "da je realnost da oni (vanzemaljci) posjećuju Zemlju decenijama i vjerovatno milenijima i da su dali izuzetan doprinos našem znanju". Kaže da naši računalni monitori vode porijeklo od njihovih vanzemaljskih svemirskih brodova. "Mikročipovi, naprimjer, optička vlakna, su samo dvije stvari od mnogi drugih navodno, i vjerovatno realno, dolaze od srušenih letjelica", rekao je Kanađanin.

Kriveći Hawkinga za plašenje čovječanstva zbog vanzemaljaca, kaže, "On (Hawking) se upušta u nekakve vrlo strašne priče za koje bi se on nadao da neće doći od nekoga ko ima tako izgrađen status. Ja mislim da je vrlo tužno da naučnici njegove reputacije doprinose onom što ja smatram dezinformacijama o ovoj vrlo širokoj i vrlo važnoj temi."

Video ispod je snimljen Aprila, 2008. godine na  X-Konferenciji održanoj u "National Press Club-u", Washington D.C