Loading...

Elementi poznati za ovaj slučaj

Ovaj događaj je vrlo brzo zataškan a o njemu je bio obavješten i sam Josip Broz koji je navodno i sam vidio tijelo vanzemaljca. Tadašnja Vojna Kontra-obavještajna služba je uništila sve dokumente o ovom slučaju, osim slika koje možete da vidite ovdje. Slike je navodno dobio nećak jednog od ljekara koji su vršili obdukciju 1999 godine, a koji sada živi u Sloveniji. On je i postavio slike na Internet.

Treba napomenuti i da ove slike već neko vrijeme kruže Internetom, ali da još uvek niko nije doveo u pitanje njihovu vjerodostojnost. Ljekari na slikama izgledaju tipično za Jugoslovenske ljekare iz tog vremena, a i kvalitet crno-bijelih fotografija je u skladu sa kvalitetom tadašnjih foto-aparata sa filmom.

Opis slučaja

Jedan NLO se srušio u novembru 1966. na farmi blizu jednog malog sela Otoček u bivšoj Jugoslaviji, i u njemu se nalazio jedan mrtav vanzemaljac. Taj događaj je brzo sakriven od javnosti, tako što je javljeno da se srušio tajni avion Jugoslovenskog ratnog vazduhoplovstva .
Saopšteno je da je tijelo vanzemaljca, ustvari bilo tijelo pilota Jugoslovenskog ratnog vazduhoplovstva. Rekli su da je deformisano plamenom i toplotom. Mračna noć je pomogla da se objavi ova teza za one koje vjeruju. Vanzemaljac je odmah transportovan u Beograd, vojnom hitnom pomoći i odmah primljen u vojnu bolnicu. Kroz nekoliko sati, neki od najvažnijih jugoslovenskih naučnika, počeli su sa pregledom leša.

Osim naučnika, prisustvovali su i doktori koji su vodili autopsiju: hirurg Andrej Zobol i dva patologa Nikola Jullić i Zoran Frederić. Dokazano je da su trojica doktora bili čvrsto povezani sa vladom.

 

Na sledećim slikama, možete vidjeti neke od najvažnijih momenata autopsije.

 
 Slika 1  Slika 2  
 
 Slika 3  Slika 4