Loading...
Tragamo za skrivenim tehnologijama & istinom vezanom za NLO-e, vanzemaljce ...  E-Mail

Nakon 25 godina Bob Lazar i George Knapp će se ponovo sastati zbog specijalnog pojavljivanja na najvećoj svjetskoj godišnjoj konferenciji - Međunarodnom NLO Kongresu u Scottsdalu, Arizona, 18. februara, 2015. godine.

Prema 'e-mailu', tokom NLO konferencije Bob Lazar i George Knap će najvjerovatnije pokazati dokaze o postojanju NLO-ova u Području 51 (Area 51).

Decenijama su Roberta "Bob-a" Lazara koji je naveo da je snimio NLO u Području 51 (A51 / Groom Lake / Dreamland) optuživali da je lažov, prevarant i da obmanjuje javnost.

Mnogo video i foto materijala na internetu je manipulacija da bi se prevarila javnost i odvela u pogrešnom smijeru, tako da nije iznenađenje za javnost da je opšta ideja koja postoji to da ništa nije stvarno od materijala koji je postavljen na internet.

To je žalosno, jer postoje mnogi istraživači koji su snimili objekte, koje nazivaju NLO-i.

Glavna zabluda je to dasu NLO-i izvanzemaljske letjelice. NLO znači "Neidentificirani Leteći Objekat", tako da sve ono što leti i ne može da se identifikuje je NLO.

Postoji 9 različitih NLO-ova u Području 51 i trenutno 6 od njih je snimljeno, potpuno poboljšano i dokumentovano. Bob Lazar je snimio svoj NLO 29. Marta, 1989. godine. A ostalih 5 je snimljeno u periodu od 1991. godine do 2012. godine.

NLO - L1 - Robert 'Bob' Lazar

NLO -T8 - Područje 51.

NLO - T15 - S4 - Područje 51.