Loading...

Predgovor: Tekst preuzet sa exopolitics.org, tekst se bavi izuzetno kontraverznom temom civilizacija koje bi mogle da nastanjuju unutrašnjost Zemlje.

Zviždač tajnog svemirskog programa Corey Goode (pseudonim) iznio je nevjerovatno otkriće u kojem opisuje posjetu masivnom podzemnom sistemu pećina koji pripada civilizaciji iz unutrašnjosti Zemlje koja je stara milionima godina. Dijelom su predstavnici ovih civilizacija iz unutrašnjosti nagovještavali da su oni Anunnaki, koje je opisao Zaharija Sitčin u svojim knjigama.

Goode je opisao svoj susret sa određenim članovima sedam drevnih civilizacija sa Zemlje i obilazak podzemnih postrojenja, to se desilo u semptembru, 2015. godine.

U januaru ove godine, Goode je opisao glavne karakteristike iz ovog susreta. Starost civilizacija se kreće od najmlađe do najstarije, u rasponu od prije četiri ledena doba do najstarije od prije 17-18 miliona godina.

Goode opisuje i razne karakteristike svake vrste, kao i amulete (tip tehnologije), koji imaju jedinstvene simbole sa posebnim značenjem za svaku civilizaciju. Kako se čini, ove civilizacije predstavljaju sve glavni vrste koje su prisutne ovdje na Zemlji. Najstarija civilizacija nosi amulete u obliku Saturna, dok najmlađa nosi Omega simbole.

Goode navodi i detalje sa susretom sa svečenicom jedne od civilizacija, opisuje kako je prihvatio njen zahtjev da povežu svoje umove, jer je željela da osjeti iskustvo prilikom posjete kristalnoj pećini dok je još kao dijete sudjelovao u programu MILAB, koji ga je indoktrinirao.

Nakon "spoja umova", svečenica "Kaaree", odlučila je da ponudi Goode-u i njegovom pratitelju Gonzalesu (pseudonim) obilazak tri velike pećine koje pripadaju najstarijim civilizacijama u unutrašnjosti Zemlje.

Prva pećina je bila masivna, veličinom je iznosila kao država Teksas, imala je grad futurističkog izgleda. Tu su bile ogromne zgrade koje su se uzdizale skupa sa svjetlosnim kupolama u kojima su se kretali ljudi, a vani su bile letjelice u obliku letećih tanjira i oblika cigara koje su letjele iznad glava. Ono što zapanjuje jeste činjenica da su mogli da lete kroz zidove pećina sa lakoćom. Goode je ponudio i neke ilustracije.

Letjelice u letu unutar pećine iz unutrašnje Zemlje. - 2. februar, 2016. godine.

Zatim su Goode i Gonzales odvedeni u veliko područje sa baštom, gdje su im pokazani usjevi. Ti usjevi mogu da prehranjuju milione.

I na kraju odvedeni su do velikog životinjskog rezervata sa pticama i životinjama. Tu je nebo bilo čisto plavo a u sredini se nalazio veliki obelisk, iznad kojeg se nalazio veliki energetski izvor. Iz njega je izlazila slavna Vril sila koju je opisao Edward Bulwer Lyton u svojoj knjizi iz 1871. godine (Vril, The Power of the Coming Race). Rečeno mu je kako je ta pećina prilagođena da podrži život (teraformirana).

Sunce od plazme iznad Obeliska. - 2. februar, 2016. godine.

Pred kraj obilaska, svečenica Kaaree rekla je Goode-u kako je njena civilizacija pomogla drevnim Sumeranima nakon kataklizme na površini. Kaaree je otkrila i kako su Sumerani podučeni zemljoradnji i pisanju od strane civilizacija iz unutrašnjosti čiji je jezik bio sličan Akkadianskom/Sumerskom.

Ovim je možda indirektno potvrđeno djelo Zaharija Sitčina? Nakon prevoda Sumerskih tekstova, Sitčin je bio uvjeren da je Sumerima pomogla nevjerovatno napredna civilizacija prije 3800 godina, koja se nazivala Anunnaki, bića koja su došla sa planete Nibiru, sa udaljenog dijela solarnog sistema.

Kaaree je rekla da bi morali da posjete njihovu biblioteku da bi pronašli odgovore koje traže. Goode će ovaj posjet biblioteci opisati drugom prilikom.

Iako se mnogi pitaju da li ima istine u ovoj priči, istina je da postoji mnogo dokaza koji bi ovakvu tvrdnju mogli da podrže. Svakako je značajno i djelo zviždača Williama Tompkinsa koji tvrdi kako su Nacistima pomogli vanzemaljci sa Alderbarana koji su koristili jednu od formi Sumerskog jezika.