Loading...

Na video snimku NASA je snimila još jedan neidentificirani objekat – neobičnog dizajna.

Činjenica da NASA prekida svoje prenose uživo je ono što izaziva veću sumnju među onima koji su nestrpljivi da pronađu nove dokaze o postojanju vanzemaljskog života.

Jedan od korisnika je napisao na YouTube-u:
"Pitanje nije da li je ovo vanzemaljska letjelica?", nego zapravo "Zašto NASA nije isjekla ili zamutila ovaj video kao što to uvijek radi sa drugim čudnim viđenjima?"

U današnje vrijeme više nije pitanje da li su NLO-i stvarni ili ne.

U stvari, ako pogledamo u prošlost, vidjećemo brojne fascinantne izjave bivših astronauta, vojnih zvaničnika i naučnika o vanzemaljskom životu i postojanju NLO-a.

"Oni posjećuju Zemlju sada; to nije pitanje nagađanja ili zamišljanja.“ – Teodor Loder III, doktor nauka, profesor na Univerzitetu u Nju Hempširu.

Ne možemo se baviti NLO fenomenom bez pominjanja dr. Edgara Mičela, jednog od najpoznatijih Apollo astronauta i šestog čovjeka koji je hodao po mjesecu; penzionisani kapetan američke mornarice, vazduhoplovni inžinjer i osnivač Instituta za noetičke nauke (IONS), koji je imao mnogo toga da kaže o vanzemaljskom životu:
"Desilo se da sam ja bio dovoljno privilegovan da budem svjestan činjenice da su nas posjećivali na ovoj planeti, i da je NLO fenomen stvaran… Da, bilo je srušenih letjelica i leševa. Mi nismo sami u svemiru; oni dolaze ovamo već duže vrijeme."

Frenklin Stori Muskrejv, američki ljekar, penzionisani astronaut koji je radio na projektovanju i razvoju programa Skylab i jedini astronaut koji je letio u misijama na svih pet svemirskih brodova, imao je veoma zanimljive stvari da kaže o životu na drugim mjestima u svemiru:
"Statistički je izvjesno da tamo postoje napredne civilizacije, inteligencija, oblik života. Vjerujem da su oni toliko napredni da čak obavljaju međuzvjezdana putovanja.

Vjerujem da je moguće da su čak došli ovdje. Logično je pretpostaviti da svemir mora imati neki drugi život i da bi oni u nekom trenutku mogli da nas posjete.“